Dvanáct chutí roku /

Čtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně.

Hlavní autor: Jiskra, Martin
Další autoři: Jiřička, Jaroslav, 1957-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Anglicky
Německy
Vydáno: Praha : Ikar, 2011
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01506nam a2200361 4500
001 76673
005 20180925002636.0
008 180327s2011 xr |||||||||||||||||cze d
015 |a cnb002199103 
020 |a 978-80-249-1664-4  |q (váz.) :  |c 250.00 Kč 
035 |a (OCoLC)776501732 
040 |a SVG503  |b cze 
041 1 |a cze  |a eng  |a ger 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.55  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Jiskra, Martin  |4 aut 
245 1 0 |a Dvanáct chutí roku /  |c Martin Jiskra ; [fotografie Jaroslav Jiřička] 
246 3 |a 12 chutí roku 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 2011 
300 |a 173 s. :  |b barev. il., portréty ;  |c 31 cm 
500 |a Obálkový podnázev: čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně 
520 2 |a Čtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně. 
546 |a Část. anglický a německý text 
653 |a vaření  |a kuchařky  |a recepty  |a kuchařské recepty  |a jídla 
655 7 |a kuchařské recepty  |2 czenas 
655 9 |a cookbooks  |2 eczenas 
700 1 |a Jiřička, Jaroslav,  |d 1957-  |7 mzk2006323118  |4 pht  |9 373799 
910 |a SVG503 
942 |c KN 
999 |c 76673  |d 76673 
993 |0 0  |1 231130106209  |4 0  |6 641_550000000000000  |7 0  |9 99455  |b 0  |c 106209  |d 2018-03-27  |e 1  |f DOSP  |g 641.55  |h 250.00  |i náhrady  |l DOSP  |r 2022-11-22  |s 2019-08-29  |t 5  |w 2018-05-25  |y KN