Dvanáct chutí roku /
Čtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně.
Hlavní autor: | Jiskra, Martin |
---|---|
Další autoři: | Jiřička, Jaroslav, 1957- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky Německy |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2011
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01506nam a2200361 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 76673 | ||
005 | 20180925002636.0 | ||
008 | 180327s2011 xr |||||||||||||||||cze d | ||
015 | |a cnb002199103 | ||
020 | |a 978-80-249-1664-4 |q (váz.) : |c 250.00 Kč | ||
035 | |a (OCoLC)776501732 | ||
040 | |a SVG503 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |a eng |a ger | |
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641.55 |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Jiskra, Martin |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Dvanáct chutí roku / |c Martin Jiskra ; [fotografie Jaroslav Jiřička] |
246 | 3 | |a 12 chutí roku | |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Praha : |b Ikar, |c 2011 | ||
300 | |a 173 s. : |b barev. il., portréty ; |c 31 cm | ||
500 | |a Obálkový podnázev: čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně | ||
520 | 2 | |a Čtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně. | |
546 | |a Část. anglický a německý text | ||
653 | |a vaření |a kuchařky |a recepty |a kuchařské recepty |a jídla | ||
655 | 7 | |a kuchařské recepty |2 czenas | |
655 | 9 | |a cookbooks |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Jiřička, Jaroslav, |d 1957- |7 mzk2006323118 |4 pht |9 373799 | |
910 | |a SVG503 | ||
942 | |c KN | ||
999 | |c 76673 |d 76673 | ||
993 | |0 0 |1 231130106209 |4 0 |6 641_550000000000000 |7 0 |9 99455 |b 0 |c 106209 |d 2018-03-27 |e 1 |f DOSP |g 641.55 |h 250.00 |i náhrady |l DOSP |r 2022-11-22 |s 2019-08-29 |t 5 |w 2018-05-25 |y KN |