Dvanáct chutí roku /

Čtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně.

Hlavní autor: Jiskra, Martin
Další autoři: Jiřička, Jaroslav, 1957-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Anglicky
Německy
Vydáno: Praha : Ikar, 2011
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Dospělé oddělení

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
231130106209 106209 641.55 (neuvedeno) Dostupné 1x