Dvanáct chutí roku /

Čtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně.

Hlavní autor: Jiskra, Martin
Další autoři: Jiřička, Jaroslav, 1957-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Anglicky
Německy
Vydáno: Praha : Ikar, 2011
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Čtyřchodová menu od ledna do prosince, masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně.
Popis jednotky: Obálkový podnázev: čtyřchodová menu od ledna až do prosince : masové, zeleninové i sladké pokrmy současné české kuchyně
Fyzický popis: 173 s. : barev. il., portréty ; 31 cm
ISBN: 978-80-249-1664-4