Technologie přípravy pokrmů. učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / 4. :

Hlavní autor: Sedláčková, Hana
Další autoři: Nodl, Ladislav, Řešátko, Jaroslav
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Fortuna, 2005
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sklad

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
231130089114 89114 SK 641.5 (neuvedeno) Dostupné 4x